Muziekweek Zwitserland 7 t/m 13 juli 2013

Wegens succes herhaald!

Muziekweek Alpina, Zwitserland, 7 t/m 13 juli 2013
Hotel Alpina in het Zwitserse bergdorp Tschiertschen wordt gerund door Nederlanders en is schitterend gelegen: midden in de bergen, maar toch vlakbij de grote stad Chur. Het is een fijne plek om muziek te maken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuur. En dat kan! Alpina en Marijke van Duin organiseren net als vorig jaar een klassieke-muziekweek van 7 – 13 juli 2013.

Opzet
De muziekweek is bedoeld voor gevorderde amateurs, met name pianisten, zangers en kleine ensambles. Iedereen krijgt minimaal twee keer een uur les van Marijke van Duin. De lessen zijn in principe openbaar voor de andere deelnemers. Zanger Ruud Kok leidt ’s avonds een ad hoc koor. Pianiste Geke van Schuppen begeleidt (desgewenst) deelnemers. Aan het eind van de week volgt de slotuitvoering, waarvoor de dorpsbewoners uitgenodigd worden. De lessen en de uitvoering zijn in de prachtige houten eetzaal van Alpina met zijn mooie antieke piano. Een extra piano is aanwezig om op te oefenen.

Schema
U reist aan op zondag 7 juli. Dat kan met de busdienst van Alpina vanuit Nederland, of met eigen vervoer. Op maandagochtend 8 juli starten de lessen. De lessen worden zoveel mogelijk ’s ochtends gegeven, zodat u ’s middags kunt wandelen of repeteren. Vanuit Alpina wordt een aangepast wandelprogramma aangeboden. Op vrijdagavond 12 juli is de slotuitvoering. U kunt op zaterdag 13 juli terugreizen naar Nederland met de busdienst van Alpina, of natuurlijk nog wat langer in het hotel verblijven.

Aanmelden
Aanmelden graag bij Marijke van Duin: m.duin22@upcmail.nl en bij Alpina:alpina-tschiertschen@bluewin.ch. Bij aanmelding geeft u aan Marijke door wat u wilt spelen of zingen. Uiterste aanmelddatum is 1 juli.

Prijs
Het verblijf in Alpina is op basis van volpension. De prijzen zijn als volgt:

  • inclusief deelname muziekweek, exclusief vervoer: 450 euro
  • inclusief deelname muziekweek, inclusief busvervoer Alpina: 625 euro
  • exclusief deelname muziekweek, exclusief vervoer: 385 euro
  • exclusief deelname muziekweek, inclusief busvervoer Alpina: 560 euro

Heeft u vragen? Mail dan gerust: m.duin22@upcmail.nl